הגירה לגרמניה

ב-2005 שינתה גרמניה כמה מחוקי העבודה וההגירה הקודמים שלה: בהתאם לחוקים החדשים, הגירה לגרמניה למי שאינם בעלי מקצוע אקדמי הפכה לקשה יותר. לעומתם, עובדים שנחשבים ל-skilled workers זכאים לקבל רשיון עבודה קבוע כבר מהתחלה, במקום לקבל רשיון עבודה שתקף לחמש שנים בלבד, אשר יש להאריך אותו לאחר מכן.

סטודנטים: בוגרי אוניברסיטאות גרמניות יקבלו מעתה הארכה של שנה לויזת הסטודנט כדי לאפשר להם למצוא עבודה בגרמניה.

העתיד שלך מתחיל כאן!

השאר פרטים לקביעת פגישת ייעוץ חינם